Over Taxiservice Domstad

Taxiservice Domstad

Taxiservice Domstad is een dynamisch en professioneel bedrijf die zijn oorsprong vindt in de welbekende Domstad.
Ons team, bestaande uit 25 chauffeurs, 2 centralisten en 3 management-teamleden is gevestigd in Utrecht.
Betrouwbaarheid, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze chauffeurs zullen u dan ook nooit teleurstellen als u nog extra speciale wensen heeft.

Wij rijden rond in jonge en verzorgde voertuigen die voornamelijk van Duitse origine zijn.
Al 10 jaar lang zijn wij actief in de taxi-branche en sinds kort zijn we gestart met een nieuw team, waarbij we onze visie en missie niet uit het oog zullen verliezen.
Al uw vervoer van stads-vervoer tot en met luchthavenvervoer kunnen wij voor u verzorgen.

Onze missie en visie 

Klanten dienen met een tevreden, voldaan gevoel en op een professionele manier vervoerd te worden van A naar B. Hierbij vinden wij het belangrijk dat klanten gehoord worden in hun wensen en proberen wij iedere keer een betere service te leveren. Wij hopen in korte tijd een aanzienlijk grotere rol te gaan spelen binnen de taxibranche. Wij beperken ons niet slechts tot het rijden van A naar B, maar wij bekommeren ons over de gehele service van temperatuur in het voertuig tot en met de muzieksmaak van de klant, alles wordt meegenomen in onze visie. Wij zullen ook proberen om steeds dezelfde chauffeur in te zetten bij dezelfde klant, op deze manier creëren we een vetrouwens relatie en wij hebben in het verleden bemerkt dat klanten dit al zeer positief ervaren.

ZOU U GRAAG EEN TAXI WILLEN BESTELLEN. NEEM DAN CONTACT MET ONS OP